100 de ani de voluntariat și activism civic Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

100 de ani de voluntariat și activism civic

Duminică, 28 octombrie, de la ora 11:00, în Bastionul Croitorilor din Cetatea Medievală din Târgu-Mureș va avea loc evenimentul „100 de ani de voluntariat și activism civic” organizat de Sorocapp.

Se va încerca să se răspundă la întrebările „Cum ajung unii dintre noi să se implice?”, „Ce îi motivează să vadă în fiecare aparent eșec o lecție de viață?”, „Care este secretul care dezvoltă o întreagă organizație non-guvernamentală recunoscută, dintr-un simplu gest de ajutor acordat la momentul potrivit?” și multe altele.

„În an centenar, se cuvine să sărbătorim Marea Unire, dar mai ales să onorăm pe cei care aleg să facă lucruri bune pentru semenii lor, fără a avea vreun interes personal, pe cei pentru care sănătatea, siguranța, educația celor mai neajutorați dintre noi reprezintă un scop în viață”, au declarat organizatorii pe pagina de Facebook.

Își vor spune poveștile în calitate de speakeri, reprezentanți ai diverselor ONG-uri: MagiCamp, Roșia montană, Caritas, Ascotid, Coming home Romania, Salvați Copiii, Asociația 21 Decembrie 1989.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE