Home / Administratie / Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuție – referent clasa III, grad profesional superior, la Serviciul relații interne și internaționale din cadrul Direcției activități social-culturale, patrimoniale și comerciale.

Concursul va avea loc la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de  20 noiembrie 2018 ora 10.00  –  proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fie anunțate ulterior.

Potrivit unui comunicat de presă, dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49 alineatul (1) din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008.

Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afişează la sediul și pe site-ul instituției www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330, interior 165, e-mail resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Socaciu Katalin, consilier.

(Redacţia)

 

Citeste si:  Spectacol de Mica Unire, la Palatul Culturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vizită DNA la Primăria Târgu Mureș

Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș a anunțat vineri, 21 iunie, că în …