Share

Home / Administratie / Proiect pentru reabilitarea DJ 134 Fântânele – Veţca – intersecţie DN 13C

Proiect pentru reabilitarea DJ 134 Fântânele – Veţca – intersecţie DN 13C

Consiliul Judeţean Mureş, titular al proiectului ”Îmbrăcăminţi uşoare bituminoase pe un tronson din DJ134 Fântânele – Veţca – intersecţie DN13C (fost DJ137)” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureș, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Îmbrăcăminţi uşoare bituminoase pe un tronson din DJ134 Fântânele – Veţca – intersecţie DN13C (fost DJ137)”, propus a fi realizat în comunaVeţca, satele Veţca şi Jacodu, pe drumul judeţean DJ134 Fântânele – Veţca – intersecţie DN13C, (fost DJ137), judeţul Mureş.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de cinci zile de la data publicării prezentului anunț.

Preşedinte,

Péter Ferenc

                                        Secretar,

Paul Cosma

   
Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale RAR în Mureş: proporţie uriaşă de vehicule neconforme!

Registrul Auto Român (RAR) a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, …

Share
Share