Share

Home / Invatamant / Creşa nr. 2 din Sighişoara, reabilitată termic

Creşa nr. 2 din Sighişoara, reabilitată termic

Primăria municipiului Sighişoara informează că la sfârşitul lunii septembrie 2018 a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţii “Reabilitare termică la clădirea unde funcţionează Creşa nr. 2 Sighişoara”, din strada Plopilor nr. 19.

Valoarea totală a investiţiei este de 292.001 lei, iar lucrările au fost executate de SC Conart Structuri SRL.

La imobilul situat în Sighişoara, strada Plopilor nr. 2, în care funcţionează Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 şi Creşa, s-au efectuat următoarele lucrări de reabilitare termică: termoizolarea soclului clădirii, inclusiv pe o adâncime de 100 de centimetri, cu polistiren extrudat de 8 centimetri grosime, termoizolarea faţadelor cu sistem termoizolant de fațadă din polistiren expandat ignifugat de 10 centimetri grosime, aplicarea de tencuieli decorative de fațadă, respectiv de soclu, termoizolarea planșeului peste ultimul nivel cu polistiren extrudat ignifugat de 15 centimetri grosime şi protejarea acesteia cu o şapă armată care constituie şi suportul pentru stratul de difuzie şi pentru straturile hidroizolante, realizarea trotuarelor de protecţie pe tot perimetrul clădirii. Prin realizarea acestei investiţii s-a urmărit creşterea confortului de viaţă, prin crearea unor condiţii optime necesare educării copiilor şi scăderea consumului de energie pentru încălzire”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încercați gratuit echipament foto de top în cadrul Caravanei HubPhoto

Caravana HubPhoto ajunge luni, 24 iunie, la Târgu Mureș. Dacă sunteți pasionați de fotografie, ilustrație, …

Share
Share