Share

Home / Recomadări zi de zi / Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează asistente medicale

Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează asistente medicale

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a zece posturi temporar vacante de asistent medical generalist, după cum urmează: Secția Clinică Obstetrică -Ginecologie – 1 post, Secția Clinică ATI – 2 posturi, Secția Clinică Gastroenterologie – 4 posturi, Compartiment ATI ORL – 1 post, Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică – 2 posturi, conform unui anunț publicat pe site-ul instituției.
Poate participa la concurs orice persoană care posedă o diplomă de licență sau diplomă de absolvire a unei școli postliceale, respectiv atestat de echivalare de asistent medical generalist.
Dosarele se pot depune zilnic, până joi, 25 octombrie, zilnic (de luni până vineri) între orele 13.00 – 15.30, la sediul instituției din strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etajul I, camera 4107. Proba scrisă va avea loc în data de 7 noiembrie de la ora 10.00, iar proba de interviu se va desfășura în 9 noiembrie, începând cu ora 8.30.
Informații suplimentare se pot obține la Biroul de organizare sau de pe site-ul instituției, www.spitalmures.ro.

SZABÓ Bernadett

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Ştefan Sîmpălean, numit la conducerea unui spital renumit din România!

Primarul capitalei, Gabriela Firea, l-a numit joi, 13 iunie, în funcţia de manager interimar al …

Share
Share