Home / Administratie / Dezbatere publică despre un nou PUG, la Saschiz

Dezbatere publică despre un nou PUG, la Saschiz

Primăria comunei Saschiz, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra organizarii ședinței de dezbatere publică pentru proiectul de plan și raportul de mediu elaborat pentru Realizarea PUG şi Regulamentul Local de Urbanism aferent comunei Saschiz, la sediul Primăriei comunei Saschiz, localitatea Saschiz nr. 159, în data de 11 decembrie 2018, ora 11.00, cu participarea autorităților interesate de plan.

Potrivit unui comunicat, proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, și la sediul titularului zilnic, între orele 8.00 – 16.00.

Comentarile și sugestile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș zilnic, între orele 8.00 – 16.00, prin fax, la numărul 0265-314.985, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, precum și la sediul Primăriei comunei Saschiz, până la data de 10 decembrie 2018.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO-INTERVIU: Campanii și acțiuni de control ale ITM Mureș

Inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureș, jrs. Eva Man, a acordat un …