Joc fără istoric pentru voleibaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

Joc fără istoric pentru voleibaliste

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș a obținut a doua victorie cu scorul de 3-0 în cadrul etapei a III-a a Diviziei A2, seria Vest. După ce s-au impus cu același scor în deplasarea de la Oradea cu formația locală CSU formația mureșeană a câștigat și partida de pe teren propriu, cu CSU Politehnica Timșoara de această dată. Scorul pe seturi (25-15, 25-16, 25-11) spune cam totul despre acest joc, primul pe teren propriu pentru elevele lui Predrag Zucovic, deoarece partida din prima etapă, cu CSM Sighetu Marmației de pe teren propriu a fost amânată. Cu un lot foarte tânăr, cu mai bine de jumătate din echipă încă la vârsta junioratului, mureșencele au dominat categoric partida, reușind în ficare din cele trei seturi să se desprindă din start și să câștige la pas, în puțin peste o oră de joc. Bănățencele, cu un lot de asemenea tânăr, dar și cu talie net inferioară, lucru mai puțin obișnuit la echipele de volei, au încercat să opună rezistență, dar atât s-a putut în fața unei echipe aflată la început de drum. Pentru CSM urmează o deplasare ceva mai dificlă, la Lugoj, cu CSM-ul din localitatea timișeană, un club cu formație prezentă și în primul eșalon.

După trei etape disputate, principala adversară pare a fi SCM U Craiova, o altă echipă care nu a cedat niciun set, cu trei victorii de 3-0.

Cele două se vor întâlni în penultima etapă a turului (a VIII-a a ediției), la sfârșitul lunii noiembrie, pe terenul mureșencelor.

Formația aliniată de echipa mureșeană în parida cu CSU Poli a fost:

Carmen Arniceru, Florina Murariu, Diana Vereș, Carmen Dițu, Cora Niță, Raisa Ioan, Laura Molnar-libero, Irina Andreica, Mara Dumitrescu, Denisa Ionescu, Neda Vujadinovic, Karina Murariu-libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE