Home / Sport / Rezultate pozitive în Liga III, în sfârșit!

Rezultate pozitive în Liga III, în sfârșit!

Distribuie

După câteva etape în care cele trei formații mureșene care evoluează în seria V a Ligii III de fotbal au dezamăgit, în etapa a IX-a toate trei au obținut rezultate care pot fi considerate pozitive. În deplasare a evoluat doar Avântul Reghin, care este cel mai bine clasată în clasament. Reghinenii au obținut un punct la Dej, 1-1 cu formația locală Unirea. Gazdele au deschis scorul în prima repriză prin Florin Blaj, care a înscris în minutul 31, iar reghinenii au restabilit egalitatea în minutul 58 prin Adrian Murar și se află pe locul 8, cu 13 puncte. Aflată pe ultima poziție, CS Iernut a reușit un surprinzător scor de tenis pe teren propriu, îndeosebi prin proporțiile scorului, 6-2 cu sătmărenii de la Unirea Tășnad. Oaspeții suferiseră până la acest meci o singură înfrângere și se aflau în prima treime a clasamentului. Iernuțenii au punctat de câte trei ori în fiecare repriză, prin Fekete Istvan (min. 10 și 38) și Szilagyi Arnold (min. 12), Adrian Pop (52), Marius Pastor (67) și Ionuț Chețan, în prelungiri, iar oaspeții au punctat prin David Vincze (34) și Angelo Cocian (77). Cu acest succes CS Iernut a predat utima poziției formației secunde a medieșenilor de la Gaz Metan.

O remiză cât o victorie

Ajunsă în subsolul clasamentului după cinci înfrângeri consecutive, nou promovata MSE Târgu-Mureș a ținut piept liderului seriei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Deși a obținut un singur punct pe teren propriu, încheind partida fără gol înscris, remiza cu ciucanii poate fi considerată un succes în aceste condiții. Harghitenii cedează pentru a doua oară prima poziție în urma unei deplasări în județul Mureș, după ce și Avântul Reghin i-a detronat în etapa a III-a, învingându-i cu 1-0 când se aflau pe prima poziție. Oaspeții au dominat jocul, dar apărarea mureșenilor a rezistat și în partea a doua a jocului au avut și câteva ocazii de a învinge. MSE rămâne însă pe locul 14 (din 16), cu doar 7 puncte, dar a întrerupt seria eșecurilor atunci când se așteptau mai puțin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.