„Social Acceptabil“ de Andi Gherghe, invitat la Teatrul Ariel Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 412 Vizualizări

„Social Acceptabil“ de Andi Gherghe, invitat la Teatrul Ariel

Teatrul pentru Copii și Tineret Ariel din Târgu-Mureș găzduiește spectacolul „Social Acceptabil“ produs de Studio Act Oradea, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Suntem numărul 1 la corupție în Europa și nimeni nu își asumă această „realizare“. Când vorbim despre corupție vorbim întotdeauna de politicieni, dar foarte puțină lume acceptă că micile compromisuri (plicul la medic sau șpaga la polițist) ar contribui la acest fenomen. Spectacolul pornește de la ideea că toți suntem vinovați și fiecare din noi întreține într-o măsură mai mare sau mai mică sistemul ăsta bolnav. Un spectacol work-in-progress care a luat-o la pas prin România, forma finală a acestuia depinzând de feed-back-ul primit.

„De ce se întâmplă și se perpetuează toate acestea? Între altele și fiindcă le găsim mereu justificare. Ba că lefurile sunt mici, că trebuie într-un fel sau altul „completate”, ba că legile sunt proaste și, la urma urmei, „nu le-am făcut eu”.“ Mircea Morariu – Yorick.ro

Spectacolul va avea loc la Sala Studio a Teatrului Ariel (Str. Poligrafiei nr.4) sâmbătă, 21 octombrie, ora 19.00. Intrarea este liberă!

„Social Acceptabil“
Text și regie: Ándi Gherghe
Scenografia: Tiberiu Toitan
Cu:
Alin Stanciu
Raisa Ané
Radu Tudor
Pavel Sîrghi

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE