Share

Home / Invatamant / Au început lucrările la proiectul sighişorean “Amenajare parc şi loc de joacă strada Crizantemelor”

Au început lucrările la proiectul sighişorean “Amenajare parc şi loc de joacă strada Crizantemelor”

În data de 4 septembrie 2018 a fost emisă Autorizația de Construire nr. 109 privind “Amenajare Parc şi loc de joacă strada Crizantemelor, Sighișoara”. Investiţia propusă este structurată pe trei zone respectiv: teren de baschet, loc de joacă pentru copii și spațiu de recreere, astfel încât toate categoriile de vârstă îşi pot găsi locul de relaxare, joacă, plimbare sau linişte dorit.

“Până în prezent s-au realizat 70% din lucrările de instalații electrice – pozare cabluri, montare stâlpi de iluminat – a fost turnată platforma betonată – suportul pentru terenul de baschet – au fost montate o parte din borduri și au fost realizate lucrări de terasament. Ca urmare a realizării investiţiei se urmăreşe stimularea petrecerii a cât mai mult timp în aer liber şi promovarea mişcării şi sportului în rândul tuturor categoriilor de vârstă”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Modificări în privința circulației pe strada Cuza Vodă

În urma consultărilor avute cu Comisia de Circulație s-au avizat mai multe măsuri în vederea …

Share
Share