Mureșencele preiau șefia Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Mureșencele preiau șefia

În partida derby a campionatului feminin de fotbal CSM Târgu-Mureș a surclasat în etapa a III-a din seria III a Ligii III cu scorul de 7-1 formația AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida se anunța una dificilă pentru nureșence, formația harghiteană venind din postura de lider, cu două victorii la scor în primele două etape, cu un golaveraj 22-3. Mureșencele aveau la rândul lor două victorii la scor și era singura echipă fără gol primit, cu 13 înscrise. Jocul a fost conform așteptărilor doar în prima repriză. Lucia Meleacă a deschis scorul în chiar primul minut, dar oaspetele au reușit egalarea și aceeași Meleacă a făcut ca la pauză mureșecele să intre la vestiare cu două goluri avantaj, înscrise în minutele 45 și în cel suplimentar al primei reprize.

Hat-trickul i-a deschis parcă pofta mureșencei, aceasta reușind al patrulea gol al echipei sale în minutul 52. După doar două minute Alina Boroș a înscris golul de 5-1, dar curând părăsea terenul accidentată. Ușoara dominare teritorială a oaspetelor se dovedea doar una sterilă, deoarece cele care au mai înscris până la final au fost tot elevele antrenorilor Seches Carol și Constantin Lungu. În minutul 64 Catarina Marco a punctat și ea, pentru ca în minutul 88, sora Alinei, Mădălina Boroș să înscrie un gol antologic. Ea a trimis din lovitură liberă de la mare distanță aproape de vinclu, o minge cu boltă, care cu greu ar fi putut fi scoasă și de către un portar cu experiență.

Cu această victorie CSM trece în fruntea clasamentului, cu 9 puncte și golaveraj 20-1.

Eșecuri în liga secundă

Dacă în Liga III CSM Târgu-Mureș și-a depus cu mari șanse de izbândă candidatura la promovare, ambele formații mureșene care evoluează în seria I a ligii secunde au suferit înfrângeri, fără să înscrie vreun gol. Ladies Târgu-Mureș a cedat cu 0-1 pe teren propriu în fața formației Atletic Onix Râmnicu Sărat, iar Viitorul Reghin a fost surclasată la liderul seriei, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 2, scor 10-0 pentru harghitence.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE