Home / Slider / Poliţişti mureşeni, aur şi bronz la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

Poliţişti mureşeni, aur şi bronz la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

Distribuie

Agent șef Virgil Indreica, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale și agent Ioan Pop, agent de siguranţă publică în cardul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş la etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne. La finalul competiției, care s-a desfăşurat în perioada 16-19 octombrie, cei doi poliţişti au urcat pe podium.

Peste 70 de participanţi la start

Competiția a adunat la start, în Sala Sporturilor din Vaslui, peste 70 de participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență, poliție de frontieră și din instituţiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, conform categoriilor de vârstă și de greutate ale probelor de concurs.

Festivitatea de premiere a avut loc în data de 18 octombrie, iar polițiștii mureşeni, agent șef Indreica Virgil și agent Pop Ioan, au obţinut medalia de aur, respectiv de bronz.

“Agent șef Indreica Virgil, multiplu medaliat la campionatele naţionale de judo, atât la individual cât şi pe echipe, medaliat cu bronz la campionatul balcanic de juniori, a concurat la categoria plus 80 de kilograme, vârsta 35 – 45 de ani, adăugând și anul acesta o binemeritată medalie de aur palmaresului său. Agent Pop Ioan a concurat la categoria 90 de kilograme, vârsta până la 35 de ani, câştigând prima sa medalie, respectiv medalia de bronz”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Medaliile câștigate de poliţiştii mureşeni la concursul individual au contribuit la clasarea echipei Inspectoratului General al Poliţiei Române pe locul întâi, în întrecerea desfăşurată pe echipe.

“Judo, sport a cărui practicare antrenează concomitent calităţi fizice şi psihice, precum disciplină, autocontrol, abilităţi motrice, dar şi capacitatea de a lua rapid cele mai bune decizii în situații limită, se află în strânsă legătură cu meseria de polițist”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Controversă a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu vă poate limita acest drept”

Distribuie Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizită de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.