Share

Home / Joburi / Primăria Miercurea Nirajului angajează

Primăria Miercurea Nirajului angajează

Primăria orașului Miercurea Nirajului organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de inspector de specialitate II în cadrul compartimentului de informatică, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, concurenții trebuie să fi terminat studiile superioare cu diplomă de licență în domeniul mecatronică și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de un an.

Dosarele se pot depune până în 1 noiembrie la sediul primăriei din strada Bocskai Istvan, nr. 54. Vor urma proba scrisă în 9 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în maximum 4 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la Primăria orașului Miercurea Nirajului la numărul de telefon 0265 576 004 sau scrie la e-mail mniraj@cjmures.ro, persoană de contact Szentgyorgyi Ildiko.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

DGASPC Mureș angajează

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea locurilor vacante …

Share
Share