Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență caută 10 asistenți medicali generaliști

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută 10 asistenți medicali generaliști

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 10 posturi contractual vacante de asistent medical generalist (Secția Clinică Obstretică-Ginecologie 1 post, Secția Clinică A.T.I. 2 posturi, Secția Clinică Gastroenterologie 4 posturi, Compartiment A.T.I.-O.R.L. 1 post, Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică 2 posturi).

Pentru a putea participa la concurs, concurenții trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate și să dețină un certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, cam. 4107 până în 25 octombrie, de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:30. Vor urma proba scrisă în 7 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 9 noiembrie de la ora 9:00.Pentru informații suplimentare, vizitați sau sunați Biroul organizare (camera 4107) la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462, persoană de contact Takacs Laura, sau intrați pe site-ul instituției www.spitalmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UPDATE! Coronavirus în România: 165 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane …