Share

Home / Administratie / FOTO: Ştafeta “Invictus România”, la Luduş

FOTO: Ştafeta “Invictus România”, la Luduş

Ştafeta “Invictus România” a ajuns marţi, 23 octombrie, în oraşul Luduş, unde a fost întâmpinată de o delegaţie numeroasă alcătuită din reprezentanţi ai administraţiei locale, oameni de cultură, militari, elevi şi profesori.

“Mă bucur că ,,Ștafeta Veteranilor’’ a ajuns astăzi și la Luduș, un proiect ambițios care sărbătorește deopotrivă Ziua Armatei Române și Centenarul Marii Uniri. Ștafeta Veteranilor este un eveniment anual aflat la a V-a ediție și este o acțiune de nivel național care integrează eforturile a sute de atleți de a acoperi peste 5.000 de kilometri de alergare în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veterani și eroii României. Ștafeta Veteranilor din acest an şi-a propus să îmbine istoria cu voluntariatul și educația, acoperind toată țara pe trei trasee: roșu – Moldova, galben – Transilvania și albastru – Banat, Crișana, adică direcțiile de acțiune ale Armatei Române din al Doilea Război Mondial. Îi felicit pe această cale, pentru ambiție, pe militarii voluntari ai echipei “Invictus” România”, a afirmat Ioan Cristian Moldovan, primarul oraşului Luduş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Război intern în UDMR Mureş

Preşedintele UDMR Mureş, Péter Ferenc, a reproşat public conducerii organizaţiei Târgu-Mureş a Uniunii că nu …

Share
Share