Home / Joburi / Institutul Inimii caută asistenți medicali și de laborator

Institutul Inimii caută asistenți medicali și de laborator

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu-Mureș anunță concurs pentru ocuparea a 4 posturi contractuale vacante, dintre care 3 posturi de asistent medical generalist și 1 de asistent de laborator, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de asistent medical, candidații au nevoie să fie absolvenți de studii superioare/superioare de scurtă durată – asistent medical/postliceală de specialitate sanitară, cu sau fără vechime în specialitatea studiilor și să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Pentru postul de asistent de laborator, candidații au nevoie de studii superioare/superioare de scurtă durată – asistent laborator/postliceală de specialitate, cu sau fără vechime în specialitatea studiilor și trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.Dosarul se poate depune la sediul instituției din strada Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, cam. 4105 (Biroul RUNOS) până în 2 noiembrie, de luni până vineri între orele 13:00 și 15:00. Vor urma proba scrisă în 12 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 14 noiembrie de la aceeași oră.

Informații suplimentare se pot obține la Biroul RUNOS, la numărul de telefon 0265 212 111, interior 471 (Nicula Ingrid), la avizier sau pe site www.ibcvt.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

OPTIMISM. Primul caz de Covid-19 tratat în Mureș!

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni, 30 martie, că până în acest moment au …