Joburi în domeniul medical, prezentate la Târgu-Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 778 Vizualizări

Joburi în domeniul medical, prezentate la Târgu-Mureș

Duminică, 21 octombrie, a avut loc în incinta Hotelului ”Grand” o nouă ediție a Târgulului de joburi pentru personal medical, la care diferite companii din mai multe țări Europene au avut ocazia de a-și prezenta oferta de muncă celor interesați. Medicii specialiști, medicii rezidenți, medicii de familie, medicii dentiști, farmaciști, asistenți medicali, fizioterapeuți și infirmieri și-au putut găsi noi oportunități de muncă, fiind prezenți mai multe companii, printre care Spitalul Municipal Vatra Dornei, Bluebird care, Dorna Medical, Care 1st Homecare, Brandler & Rauschelbach GBR, Medicarrera SRL, Personal International și RJS Resourcing LTD.
Am avut prilejul de a discuta cu reprezentanții câtorva companii prezente la eveniment, pentru a afla detalii referitoare la oferta lor de muncă.

Am reușit să vorbesc și cu un candidat, pe nume dr. Raja, astfel aflând părerea lui despre acest eveniment: „Sunt rezident în dermatologie și am venit să văd care sunt posibilitățile, șansele pentru a-mi începe cariera. Am sesizat că ne sunt prezentate foarte multe informații despre job-urile companiilor, care sunt foarte bune și variate. Târgul de joburi este o ocazie foarte bună pentru a cunoaște oameni noi, medici și asistenți. ”

Care 1st Homecare caută infirmieri

Care 1st Homecare este o companie din Marea Britanie oferindu-le oameniilor care simt nevoia de a fi ajutați pentru a rămâne independenți servicii de îngrijire excepționale, reușind astfel să trăiască confortabil în încăperea lor. Ei le oferă pacienților îngrijire personală de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, respectiv 365 de zile pe an. „Noi suntem o companie de îngrijitori la domiciliu și căutăm infirmieri. Încercăm să aducem personal din străinătate, cât mai mult, ca să lucreze la domiciliu. Ajutăm oamenii în viața de zi cu zi, să fie independenți, să nu ajungă în azil. Nu le oferim servicii medicale, dar lucrăm mână în mână cu asistenții medicali și cu doctorii. Noi ne ocupăm de nevoile lor personale”, a spus Silvia Stoica, reprezentanta acestei companii. Cei interesați își pot trimite CV-urile la adresa de e-mail jobs.bristol@care-1st.co.uk, în limba engleză. „Dacă un candidat are și experiență, cu atât e mai bine pentru noi”, a afirmat Silvia Stoica.

Medici căutaţi la Vatra Dornei
Spitalul Municipal Vatra Dornei este o unitate sanitară cu paturi, de utilitate publică, având personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Local Vatra Dornei. Unitatea asigură servicii medicale la circa 42.000 de locuitori, din care aproximativ 14.400 din municipiul Vatra Dornei, iar restul din localitățile apropiate. „Noi suntem din Spitalul Municipal Vatra Dornei și avem nevoie de medici. În special medic radiolog, medic anestezist și medic de urgență, având în prezent câte un post liber la fiecare specialitate. Dacă un candidat are și experiență, cu atât e mai bine pentru noi”, a declarat managerul instituției, ec. Stan Ioan Valentin. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0230-371.821.

Ofertă variată la Dorna Medical
Laboratoarele Dorna Medical sunt acreditate și lucrează la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură de ultimă generație și cu sisteme informatice ultraperformante. „Noi suntem o societate cu peste 300 de angajați. Sediul central al societății este la Vatra Dornei, dar suntem lideri de piață atât în județul Suceava, cât și în județul Bistrița-Năsăud. Oferta noastră este extrem de variată. Noi am venit la acest Târg de cariere pentru a găsi medici de diferite specialități, medici care și-au terminat rezidențiatul. Ne dorim să găsim medici cardiologi, medici oftalmologi, interniști, ortopezi, medici de medicină de laborator. Căutăm medici specialiști care să ne îmbunătățească gradul și complexitatea actului medical în societatea noastră. Un candidat ideal în cadrul societății Dorna Medical trebuie să dobândească competențe profesionale, însă este esențială importanța pe care i-a acordat-o specializării sale și practica în timpul rezidențiatului. În primul rând trebuie să creadă și să știe că rolul, scopul activității unui medic trebuie să fie dedicat pacientului în mod special. Un medic foarte bun, cu competențe foarte multe, cu devotament și cu o specializare făcută temeinic este un candidat ideal”, ne-a spus managerul companiei, Roman Boca. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0230-372.746 sau prin mail la următoarea adresă: dorna@dornamedical.ro.

Oportunități la Brandler & Rauschelbach

Brandler & Rauschelbach GBR este o firmă de servicii de resurse umane paneuropene, cu sediul în Germania,  care este specializată în consiliere pentru medici, asistenți medicali și însoțitori pentru vârstnici.
„Avem oferte de muncă pentru proaspăt absolvenți, care urmează să își înceapă rezidențiatul, pentru cei ce sunt deja rezidenți, dar doresc să și-l continuie în Germania, de asemenea avem locuri de muncă pentru medici specialiști, pentru medici de familie și stomatologi, dar nu în ultimul rând și pentru asistenți medicali”, a spus reprezentantul firmei. Candidații trebuie să aibă abilități bune de comunicare în limba germană și să aibă studiile finalizate. Puteți obține informații la numărul de telefon +49-36651-2493 sau prin e-mail: info@medic-job.com.

Joburi şi în Irlanda

Bluebird Care este o companie din Irlanda care le oferă oamenilor o gamă largă de servicii de îngrijire personală moderne la domiciliu, pentru oameni, cu vârste și nevoi diferite. Scopul lor este ca oamenii să poată trăi o viață independentă în locuința lor, cu ajutorul unor asistenți.
„Noi căutăm asistenți, care să îi fie dedicați acestei meserii și să fie capabili să lucreze în ture de 8-10 ore. Salariul este motivant, de 11-20 de euro pe oră. Cunoașterea limbii engleze este necesară doar la nivel intermediar, firma oferindu-le candidaților posibilitatea de a participa la un curs de aproximativ 16 ore pe săptămână”, ne-a spus Aoife O’ Neill, reprezentanta firmei. Informații suplimentare se pot obține de la Cătălin Vieru, reprezentantul firmei din România, la numărul de telefon +353892501464 sau prin e-mail la catalin.vieru@bluebirdcare.ie.

SZABÓ Bernadett

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE