Share

Home / Business / Study Tour – Infotrip în judeţul Mureş

Study Tour – Infotrip în judeţul Mureş

Asociaţia Visit Mureş a fost gazda a unui grup format din reprezentanți ai diverselor trusturi de presă și bloggeri de turism pe parcursul unui Infotrip, desfășurat în perioada 15 octombrie – 17 octombrie. Vizita educațională și de informare a avut ca obiectiv promovarea judeţului Mureş ca destinație turistică. Jurnaliştii au fost însoțiti pe parcursul desfășurării vizitei de reprezentanții asociaţiei-gazdă.

„Acest infotrip a fost organizat cu scopul de familiarizare cu judeţul Mureş, o călătorie în care, practic, jurnaliştii au avut ocazia să descopere direct o destinaţie, să înţeleagă prin experienţe proprii atmosfera judeţului, să viziteze principalele atracţii turistice şi să testeze personal serviciile turistice din această zonă. Această experienţă le-a oferit jurnaliştilor mai mult şansa de a face cunoscut cu încredere şi entuziasm, cele mai potrivite servicii şi activităţi din judeţul Mureş”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Visit Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cotidianul Zi de Zi angajează redactori!

Cotidianul Zi de Zi din Târgu-Mureș angajează redactori pe următoarele domenii: Politică-administraţie, Economic, Sport și …

Share
Share