Share

Home / Administratie / Tarife noi pentru salubrizare la Sighişoara

Tarife noi pentru salubrizare la Sighişoara

În urma obținerii autorizației integrate de mediu nr. MS 2 din 19 septembrie 2018 de către SC Schuster Ecosal SRL, fapt ce permite transportul și depozitarea deșeurilor la depozitul de deșeuri nepericuloase din Sighișoara, în sedința extraordinară a Consiliului Local Sighișoara din data de 9 octombrie 2018 s-au aprobat tarifele pentru serviciile de utilităţi, specifice serviciului de salubrizare, practicate de către SC Schuster Ecosal SRL.

“Din luna mai și până în septembrie 2018 deșeurile menajere colectate din Sighișoara au fost transportate de către SC Schuster Ecosal SRL la Stația de sortare deșeuri din Sânpaul. În această perioadă persoanele fizice plăteau 9,46 lei/persoană, iar persoanele juridice 133.55 lei/metru cub. Începând cu luna octombrie 2018, tarifele de salubritate s-au micșorat considerabil, în cazul persoanelor fizice 5,18 lei/persoană, iar în cazul persoanelor juridice 63.50 lei/metru cub, plus TVA”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concert special la Sighişoara

Vineri, 13 septembrie, de la ora 18.30, în Sala de Festivităţi a Primăriei Municipiului Sighişoara, …

Share
Share