A renăscut poloul mureșean Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1455 Vizualizări

A renăscut poloul mureșean

Din nefericire, această veste îmbucurătoare pentru iubitorii sportului mureșean ajunge cu întârziere la cititori. Odată cu înființarea CSM Târgu-Mureș a debutat și echipa târgumureșeană în Superliga masculină. Poloul, un sport de mare tradiție cândva în Târgu-Mureș, cu numeroși jucători în reprezentativele României a renăscut și echipa îi așteaptă alături pe suporteri.

Campionatul a început în urmă cu două săptămâni, cu 9 echipe la start și s-au jucat deja două etape, care se dispută cu confruntări duble.

Celelalte opt echipe participante în campionat sunt: CSA Steaua București, CSM Digi Oradea, Sportul Studențesc Corona Brașov, Dinamo București, AMEFA Arad, Rapid București, Crișul Oradea și Politehnica Cluj.

 

Start reușit în ediția de debut

Site-ul FR Polo nu are trecute rezultatele din primele confruntări, dar le-am aflat cu ajutorul lui Toth Ferenc Miklos, managerul secției de polo din cadrul clubului. Târgumureșenii au disputat ambele duble din primele două etape în deplasare, la Amefa Arad, în prima etapă și la Corona Sportul Studențesc Brașov în a II-a. Au obținut la Arad două victorii, 10-8 în prima zi și 8-4 în a doua, dar la Brașov au pierdut în fața mult mai titratei echipe gazdă, medaliată cu bronz la ultima ediție de campionat, scor 20-7 și 10-4.

Astfel, după 30 de ani, o echipă din Târgu-Mureș revine în primul eșalon valoric la polo pe apă și va disputa sâmbătă și duminică, 27 și 28 octombrie, de la ora 19.00, respectiv 11.00, primele întâlniri în bazinul din cadrul Complexului Week end. Este așadar etapa a III-a, iar adversara este Crișul Oradea.

Dar iată și componența lotului mureșenilor: Andrei Edward (antrenor principal), Cismaru Gabriel Ionuț (antrenor secund), Magyari Elöd, Itul Octavian, Gheorghe Alexandru, Iudean Francesco, Paul Bindea, David Dochian, Robert Cristian, Victor Filimon, Anatolie Elizarov, Andrei Buda, Magyari Botond, Răducu Dincă, Magyari David, Raymond Jiganea, Kozma Zsolt, Raul Bindea. Acestora li s-au alăturat recent Andrei Baciu, de la Steaua și Alexandrescu Antonio, sosit de la Oradea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE