Share

Home / Business / Invitaţi de marcă la Topul firmelor mureşene

Invitaţi de marcă la Topul firmelor mureşene

Centrul de Evenimente RAB – Complex Apollo din Sângeorgiu de Mureş va găzdui joi, 25 octombrie, de la ora 17.00, cea de-a 25-a ediţie a Galei laureaţilor Topului firmelor din judeţul Mureş, principalul eveniment anual dedicat mediului de afaceri mureşean.

Ediţie jubiliară

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş, care va premia rezultatele deosebite din anul 2017 obţinute de organizaţiile economice din judeţul Mureş.

„La eveniment vor fi prezenţi circa 250 de reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţul Mureş. Participarea faţă de anii trecuţi este mai largă, iar pe lângă diplomele de merit pentru anul 2017, diplomele pentru cei mai mari zece exportatori, diplomele acordate femeilor de afaceri de succes, trofeul de excelenţă pentru prezenţa în Top timp de cinci ani consecutivi pe locul 1, fiind ediţia a 25-a, jubiliară, vom oferi medalii jubiliare pentru membrii de aur, colaboratorii şi apropiaţii Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Vasile Pop, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş.

Invitaţi speciali

Cea de-a 25-a ediţie a Galei laureaţilor Topului firmelor din judeţul Mureş se va bucura de prezenţa lui Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, care va participa însoţit de secretarul general al instituţiei, Traian Caramanian.

„Ne onorează cu prezenţa domnul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban, precum şi secretarul general al instituţiei, Traian Caramanian. Din partea autorităţilor locale vor fi prezenţi la Topul Firmelor prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, preşedintele Curţii de Apel Târgu-Mureş, judecător Andreea Ciucă, profesor doctor Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş, precum şi directorii unor instituţii partenere cum ar fi Direcţia Judeţeană de Statistică Mureş, Administraţia Finanţelor Publice Târgu-Mureş, Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, Casa Judeţeană de Pensii Mureş şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureş”, a subliniat Vasile Pop.

Alex TOTH

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share