Leu, Aur şi Oţil, invitaţi la inaugurarea circuitului „Transilvania Motor Ring” Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2404 Vizualizări

Leu, Aur şi Oţil, invitaţi la inaugurarea circuitului „Transilvania Motor Ring”

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a anunţat miercuri, 24 octombrie, cu ocazia unei conferinţe de presă, că sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 10.00, iubitorii sporturilor cu motor sunt invitaţi la un eveniment special care va fi găzduit de „Transilvania Motor Ring”.

Eveniment pentru publicul larg

Investiţia aparţine Consiliului Judeţean Mureş, are o lungime de 3.798 metri şi se află localizată în Cerghid (Ungheni), la 4 kilometri de drumul național DN 15 (E 60) Turda – Târgu-Mureș – Toplița – Borsec și la 1,7 kilometri de drumul județean DJ 151 B Ungheni – Căpâlna de Sus – limita județului Sibiu.

„Dorim să organizăm un eveniment ca să prezentăm publicului larg ce înseamnă exact „Transilvania Motor Ring”, ce înseamnă această investiţie. Sunt foarte mulţi din societate cei care cărora nu numai că le place să vizioneze astfel de evenimente, dar chiar doresc să participe la anumite tipuri de curse. Recent, acolo a avut loc primul eveniment organizat de cei de la ROTAC. Am fost prezent şi pot spune că este un lucru deosebit când vezi maşini cu o putere foarte mare evoluând pe acest circuit şi ne dorim ca prin evenimentul pe care îl organizează Consiliul Judeţean să prezentăm circuitul publicului larg”, a declarat Péter Ferenc.

VIP-uri din branşă, pe lista invitaţilor

La conferinţa de presă a participat şi Thomas Moldovan, şeful serviciului din cadrul Consiliului Judeţean Mureş care se va ocupa de managementul circuitului „Transilvania Motor Ring”.

„Dorim să organizăm un eveniment de inaugurare a circuitului, pentru că a fost un eveniment, dar privat. Noi n-am făcut decât să punem la dispoziţie, conform regulamentului, circuitul pentru desfăşurarea unui campionat naţional privat. În data de 10 noiembrie vom avea un eveniment de inaugurare oficială a acestui circuit, pentru ca publicul şi organizatorii să poată să vadă posibilităţile tehnice şi posibilităţile de organizare ale circuitului”, a explicat Thomas Moldovan.

Competiţia din 10 noiembrie va fi structurată pe două secţiuni, moto şi auto, iar evenimentul, la startul căruia se vor afla şi celebrităţi din domeniu, va fi organizat în colaborare cu o asociaţie de profil reprezentată la conferinţa de presă de Liviu Iernean.

„Vor fi nişte concursuri demonstrative, vom vedea motociclete de competiţie, monoposturi, maşini de competiţie, toate pilotate de către piloţi acreditaţi. Practic, dorim să arătăm publicului cum arată circuitul, dar şi posibilităţile tehnice ale acestuia, să se vadă ce fel de competiţii se pot desfăşura pe acest circuit. Aproape toate felurile de competiţii care se desfăşoară pe celelalte circuite consacrate se pot desfăşura şi la noi. Vom invita şi organizatori din branşă să vadă posibilităţile circuitului nostru şi să găsim apoi metode de colaborare. Pe parte de moto şi auto am chemat cam toţi piloţii cunoscuţi în branşă, începând de la Mihai Leu, la Titi Aur, Dani Oţil şi alte nume de campioni naţionali şi internaţionali”, a afirmatThomas Moldovan, care a mai precizat că la eveniment sunt invitate şi personalităţi mureşene din domeniul sporturilor cu motor.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE