Pregătiri de iarnă pe drumurile naţionale din Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Pregătiri de iarnă pe drumurile naţionale din Mureş

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a început montarea semnelor de circulaţie de iarnă, având în vedere că meteorologii anunţă pentru următoarele zile o răcire a vremii şi reprize de ninsori în zona montană, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Robert Elekeş, informează www.agerpres.ro.
“Pentru următoarele zile meteorologii au anunţat scurte reprize de ninsori mai ales în zonele montane înalte, aşa că am început montarea semnelor de circulaţie de iarnă. De asemenea, îi sfătuim pe cei care au drum prin centrul ţării să-şi echipeze maşinile cu cauciucuri de iarnă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, citat de Agerpres.
Acesta a precizat că, în bazele de deszăpezire de la nivelul DRDP Braşov se află pe stoc 25.000 de tone de sare.
Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Braşov, cantitatea de sare aflată în baze este de 6.000 de tone şi, dacă se impune, se va acţiona cu utilajele proprii din dotare pentru îndepărtarea statului de zăpadă de pe arterele de drumuri naţionale.

“Deocamdată s-a decis ca utilajele închiriate să nu intre în bazele de deszăpezire din 20 octombrie, pentru că vremea este foarte bună”, a mai spus Robert Elekeş.
Potrivit Agerpres, DRDP Braşov îşi desfăşoară activitatea pe raza judeţelor Braşov, Sibiu, Mureş, Covasna şi Harghita, administrând o reţea de drumuri naţionale în lungime totală de 1.771 de kilometri.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE