Share

Home / Joburi / Primăria Ungheni caută consilier

Primăria Ungheni caută consilier

Primăria orașului Ungheni organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de studii unviersitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul agronomie sau topografie, măsurători terestre, cadastru, geodezie și să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 7 ani.

Candidații pot depune dosarul de concurs până în 11 noiembrie la sediul instituției din str. Principală, nr. 357, Ungheni. Vor urma proba scrisă în 22 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 26 noiembrie de la aceeași oră.

Pentru relații suplimentare sunați la numărul de telefon 0265 328 212 sau 0265 328 112 (Sturza Maria Daniela) sau trimiteți un e-mail la contabilitate@primariaungheni.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Sovata angajează

Primăria orașului Sovata organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante din cadrul Aparatului de …

Share
Share