Home / Cultură / „Protejat / Neprotejat“, la Teatrul Ariel
Imagine de la premiera spectacolului (Sursă foto: Animact)

„Protejat / Neprotejat“, la Teatrul Ariel

Animact vă invită la o nouă reprezentație a spectacolului „Protejat / Neprotejat“ de Olga Macrinici și Adriana Radu.

„Protejat / Neprotejat“ este un spectacol de teatru documentar, inspirat din poveștile personale ale echipei spectacolului.

„Protejat / Neprotejat“ creează o platformă de dialog dedicată tinerilor, părinților, profesorilor și altor reprezentanți ai comunității. Folosind teatrul ca și mijloc de învățare, „Protejat / Neprotejat“ oferă publicului un spațiu de reflecție privind nevoia tinerilor de educație sexuală în contextul social românesc.„Protejat / Neprotejat“ urmărește să scoată din zona tabu subiectul educației sexuale, invitând publicul la dialog și oferind tinerilor posibilitatea schimbării percepției negative a societății cu privire la temele și întrebările specifice spectrului educației sexuale.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, ora 18.00, la Teatrul Ariel (Str. Poligrafiei nr. 4, Târgu Mureș).

Regia este semnată Olga Macrinici, iar conceptul și dramaturgia le aparține Olgăi Macrinici și Adrianei Radu.
Din distribuție fac parte actorii Andreea Cuc, Denis Demian, Carmen Ghiurco, Mălina Moraru, Mădălina Popa, Denissa Rogoz și Dragoș Stoenescu. Scenografia este realizată de Denisa Berceanu, muzica îi aparține lui Adonis Tanța, regie tehnică este realizată de Alexandru Macrinici, iar autorul design-ului grafic afiș este Paul Mureșan.

„Protejat / Neprotejat“ este produs în cadrul proiectului cultural Protejat / Neprotejat – Educație sexuală comprehensivă prin teatru, dezvoltat în parteneriat de Asociația ANIMACT, Asociația SEXUL vs BARZA, Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș și Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii.

Proiectul cultural Protejat / Neprotejat – Educație sexuală comprehensivă prin teatru este finanțat de AFCN și FRIDA | The Young Feminist Fund.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

„Protejat / Neprotejat“ este recomandat celor cu vârsta peste 14 ani.

Pentru rezervări, sunteți rugați să scrieți la adresa rezervari@animact.net.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Covid-19. Cristian Pomohaci, amendat cu 5.000 de lei pentru un live pe Facebook cu mai mulți tineri!

Fostul preot ortodox Cristian Pomohaci a fost amendat de Poliție cu suma de 5.000 de …