Home / Sport / Week-end cu Naționalele la Proba Completă de hipism

Week-end cu Naționalele la Proba Completă de hipism

Distribuie

Baza Hipică Romsilva din Târgu-Mureș de pe strada Insulei (lângă stadionul Trans Sil) va găzdui la sfârșitul săptămânii Finala Campionatului Național de Probă Completă la călărie. Așa cum îi spune și numele, Proba Completă este cea mai dificilă probă a sportului ecvestru și conține probele de Dresaj, Sărituri peste obstacole și Cros. La întrecerile care vor desemna campionii naționali ai sezonului vor participa concurenți de la toate cluburile din țară. Competiția debutează vineri, 26 octombrie, cu probele de dresaj la mai multe categorii. Acestea se vor desfășura între orele 11 și 14 și vor fi urmate de proba de sărituri peste obstacole, care vor avea loc în intervalul orar 14.30-16.00. Această probă va continua la diferite categorii de dificultate în ziua a doua a întrecerilor, sâmbătă, între orele 11 și 16. În ultima zi, duminică, după ultimele întreceri de obstacole, care vor avea loc între orele 10 și 12, se va desfășura cea mai spectaculoasă și totodată mai dificilă probă, cea de Cross Country, cu sărituri peste obstacole naturale (șanțuri, bușteni), pe un traseu care trebuie parcurs într-o viteză mare, timpul obținut fiind un criteriu important de departajare.
Concursul se va încheia cu decernarea titlurilor de Campioni Naționali la categoriile Juniori, Seniori și pe Echipe Seniori, dar pe parcurs organizatorii vor pregăti și alte surprize pentru participanți, care vor fi condiționate însă și de condițiile meteo.
Intrarea spectatorilor este liberă!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.