Home / Slider / Bilanţul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

Bilanţul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

Peste 1.000 de persoane au participat vineri, 19 octombrie, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş în Târgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni și Luduș.

„Pentru participare la bursă au fost contactaţi 1.180 de angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă din care au participat 86, astfel: la Târgu -Mureş – 42, Reghin – 10, Sighişoara – 9, Târnăveni – 17 și Luduș – 8. Oferta angajatorilor a fost de 947 de locuri de muncă, în următoarele meserii: lucrător comercial, ospătar, bucătar, casier, confecționer textile, barman, ajutor ospătar, vânzător, operator mașini-unelte, etc., iar pentru persoane cu studii superioare: inginer, programator, economist, etc. La bursă au participat 1.032 de persoane, din care 317 de absolvenți, iar 196 de absolvenți au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă. 23 persoane au fost angajate pe loc”, au transmis reprezentanţii AJOFM Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A apărut numărul IX al revistei “Vocea ESTIEM”

Reprezentanții asociației ESTIEM Mureș (European Students of Industrial Engineering and Management) anunță apariția celui de-al …