Share

Home / Comune / Primăria comunei Mica caută referenți

Primăria comunei Mica caută referenți

Unitatea Administrativ-Teritorială comuna Mica, cu sediul în comuna Mica nr. 56, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului relații cu publicul și cel de asistență socială, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii liceale, respectiv studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat și minimum 6 luni de vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se vor depune până în 14 noiembrie la sediul instituției și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare. Vor urma proba scrisă în 26 noiembrie, ora 10:00 și interviul în 28 noiembrie de la aceeași oră.

Bibliografia se poate obține la sediul instituției. Tot acolo se pot obține relații suplimentare sau sunând la numărul de telefon 0265 454 112, e-mail mica@cjmures.ro (Orban Simona-Alina, consilier).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vrei să muncești în străinătate? EURES oferă 640 locuri de muncă în 10 țări din UE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş a anunțat printr-un comunicat că angajatorii din …

Share
Share