Primăria comunei Mica caută referenți Comune
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Primăria comunei Mica caută referenți

Unitatea Administrativ-Teritorială comuna Mica, cu sediul în comuna Mica nr. 56, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului relații cu publicul și cel de asistență socială, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii liceale, respectiv studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat și minimum 6 luni de vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se vor depune până în 14 noiembrie la sediul instituției și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare. Vor urma proba scrisă în 26 noiembrie, ora 10:00 și interviul în 28 noiembrie de la aceeași oră.

Bibliografia se poate obține la sediul instituției. Tot acolo se pot obține relații suplimentare sau sunând la numărul de telefon 0265 454 112, e-mail mica@cjmures.ro (Orban Simona-Alina, consilier).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE