Centru Comunitar Integrat pentru locuitorii din Sângeorgiu de Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

Centru Comunitar Integrat pentru locuitorii din Sângeorgiu de Mureş

În urmă cu câteva zile, a început construirea Centrului Comunitar Integrat din Sângeorgiu de Mureș, pe strada Izvorului (Cimitirului).
Potrivit informaţiilor furnizate de ing. Sofalvi Sandor, primarul localităţii Sângeorgiu de Mureş, amenajarea Centrului social se va realiza în cadrul proiectului ”Șanse egale pentru toți în Sângeorgiu de Mureș”, finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 101818. “Modulele care vor fi instalate pe platoul de lângă locul de joacă vor avea multiple funcții, în cadrul acestei clădiri provizorii desfășurându-se servicii de ocupare, educaționale, sociale și socio-medicale pentru beneficiari din zonele marginalizate din Sângeorgiu de Mureș care au vârsta cuprinsă între 3 și 65 de ani. Astfel, în cadrul Centrului vor avea loc consiliere ocupare și medierea locurilor de muncă, cursuri de formare, program Școală după Școală, Clubul tinerilor și altele.
Proiectul este implementat de către Primăria Sângeorgiu de Mureș în parteneriat cu Asociația Divers, Asociația Caritas Alba-Iulia și Școala Gimnazială ”Sfântu Gheorghe” are o durată de 36 luni (septembrie 2017 – august 2020) și este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, prin Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene”, a precizat primarul localităţii Sângeorgiu de Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE