O nouă destinaţie importantă de pe Aeroportul „Transilvania”! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6588 Vizualizări

O nouă destinaţie importantă de pe Aeroportul „Transilvania”!

Conducerea Aeroportului  Internaţional “Transilvania” din Târgu-Mureş a anunţat vineri, 26 octombrie, că Tarom va relua cursele spre Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din Bucureşti, începând din luna noiembrie, cu două plecări şi două sosiri săptămânale, informează www.agerpres.ro.
Potrivit sursei citate, pe ruta Bucureşti – Târgu-Mureş se va pleca în fiecare joi şi duminică, la ora 21.20, cu aterizare la ora 22.30, iar pe ruta Târgu-Mureş – Bucureşti vor pleca în fiecare vineri şi luni, cu decolare la ora 5.40 şi aterizare la ora 6.50.
“Între 23 decembrie şi 6 ianuarie cursele vor fi suspendate din cauza sărbătorilor. Conexiunea cu capitala ţării este o rută mult dorită în regiune deoarece infrastructura existentă nu permite accesul rapid pe căile rutiere. Mai mult, datorită faptului că Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti este un “hub” pentru compania aeriană Tarom, legătura nouă va permite pasagerilor să efectueze transferul către zboruri pentru alte destinaţii. Avioanele vor fi de tip ATR 42-500 care pot transporta 48 de pasageri cu o viteza de croazieră de 550 km/oră”, a informat conducerea Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş, într-un comunicat de presă.
Ruta nouă către Bucureşti se alătură celor existente către Budapesta, Dortmund, Londra şi Memmingen, devenind a cincea destinaţie de pe Aeroportul Internaţional “Transilvania”.
Conducerea Aeroportului Internaţional “Transilvania” mai susţine că introducerea noilor curse rămâne un obiectiv important, adăugând că poartă discuţii şi cu alte companii aeriene despre deschiderea a mai multor rute noi.
În anul 2015, Tarom a decis suspendarea curselor Bucureşti – Târgu-Mureş motivând lipsa pasagerilor.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE