Share

Home / Reghin / Expoziția Arhitectura.6 la Reghin

Expoziția Arhitectura.6 la Reghin

Cele mai bune proiecte din ultimii doi ani, realizate de arhitecți din Mureș, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Harghita și Covasna au poposit  la Reghin vineri seara, în cadrul expoziției Arhitectura.6.

Filiala Mureș a Ordinului Arhitecților din România organizează în perioada 26 octombrie – 8 noiembrie  la Reghin evenimentul bienal de arhitectură Arhitectura.6 având ca scop principal promovarea arhitecturii de calitate și generarea de discuții critice despre arhitectura recent construită. Organizatorii propun publicului larg un șir de evenimente menite să aducă arhitectura în atenția opiniei publice, cultivând valorile acesteia în rândul publicului larg, recunoscând, recompensând și promovând totodată excelența în arhitectură. Expoziția proiectelor aflate în competiție în cadrul ediției din acest an va avea loc în perioada  26 octombrie – 8 noiembrie 2018 în  Piațeta din cartierul Libertății, vernisajul expoziției urmând a avea loc azi, ora 16:00 în aceiași locație. Seria manifestărilor va continua marți, 30 octombrie , ora 11.00, la Bognerhaus, strada Republicii, nr. 32, cu atelierul pentru copii intitulat „De-a arhitectura”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

www.licitatia.ro: Județul Mureș, pe locul 6 după valoarea estimată a licitațiilor publice monitorizate în 2019

În urma analizei datelor de pe portalul de monitorizări licitații publice www.licitatia.ro, județul Mureș s-a …

Share
Share