Share

Home / Administratie / Bugetul DGASCP Mureș, suplimentat cu 3,5 milioane de lei

Bugetul DGASCP Mureș, suplimentat cu 3,5 milioane de lei

Aleşii judeţului au aprobat joi, 24 octombrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, o nouă rectificare a bugetului Consiliului Judeţean Mureş. Principala instituţie beneficiară a rectificării este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, care a primit suma de 3,5 milioane de lei pentru asigurarea cheltuielilor de personal.

Ce prevede hotărârea

Totodată, hotărârea adoptată de consilierii judeţeni are efecte şi asupra bugetelor Revistei „Vatra”, Bibliotecii Judeţene Mureş, Aeroportului Internaţional „Transilvania”, Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş, Spitalului Clinic Judeţean Mureş, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 și Muzeului Județean Mureș.

“Redacția Revistei “Vatra” solicită majorarea bugetului propriu cu suma de 16.000 de lei pentru susținerea unui proiect cultural inițiat de Ministerul Culturii și Identității Naționale ce se va derula prin Uniunea Scriitorilor din România – Reviste Centenare 2018. Biblioteca Județeană Mureș solicită unele reașezări în cadrul aceluiași volum bugetar, o propunere de buget pe sursa de finanțare, ca urmare a încheierii unui contract de finanțare cu Primăria municipiului Târgu-Mureș, în valoare de 100.000 lei, pentru achiziția de carte și majorarea bugetului cu suma de 3.000 de lei la Centrul American Corner în vederea derulării programelor propuse a se realiza în acest an. Direcția Generală de Asistență Socială pentru Protecția Copilului Mureș solicită alocarea sumei de 3.500.000 de lei, pentru cheltuieli de personal, iar Regia Autonomă Aeroportul “Transilvania” Târgu-Mureș solicită unele reașezări, respectiv alocarea suplimentar a sumei de 31.000 de lei în cadrul Programului de investiții pentru anul 2018. Direcția Tehnică solicită alocarea sumei de 110.000 de lei pentru Drumuri și Poduri, iar Spitalul Clinic Județean Mureș solicită majorarea bugetului la venituri proprii cu suma de 2.887.000 de lei, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 și Muzeul Județean Mureș solicită unele reașezări în cadrul aceluiași volum bugetar”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Hyalcor dezvoltă un program de cercetare-proiectare în combaterea infecțiilor nosocomiale

Un proiect de cercetare și proiectare, dezvoltat în parteneriat de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și …

Share
Share