„Funky Depresia”, un spectacol necesar, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“ Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

„Funky Depresia”, un spectacol necesar, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“

„Fericirea e cutia aia in care crezi ca sunt înghesuite toate lucrurile minunate din lume… E ca și cum ai lua Universul, l-ai mototoli si l-ai închide într-o cutie… Bonus – și depresia e o cutie. Întrebare – știi ce are în ea? E ca și cum te-ai lua pe tine, te-ai mototoli și te-ai închide-n ea.”

Spectacolul are ca temă centrală fenomenul depresiei în rândul generației milenare. Generația tinerilor care, fiind în căutarea propriei individualități, este într-o permanentă luptă cu o societate care îi dictează sufocant etapele modelului omului de succes.

Construit pe un fond comic, spectacolul dezbate modul în care este percepută depresia în secolul al XXI-lea și efectele dezarmante ale acesteia, mai ales în rândul tinerilor, se anunță în cadrul descrierii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Un studiu pilot poate fi accesat la următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1m5XpNzImzC1MvfmGrwZRkB_wyS195HJxlhOUTClQes8/edit

Din distribuție fac parte actorii: Sabina Grădinaru, Iasmina Petrovici, Corina Ivanov și Alexandru Iordache. Regia este semnată de Andreea Iacomiță, iar dramaturgia îi aparție Sabinei Grădinaru.

Spectacolul va avea loc marți, 30 octombrie, ora 19.00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“ (Str. Nicolae Grigorescu nr. 19, Târgu Mureș).

Intrarea este liberă în baza unei rezervări, prin mesaj, pe pagina Philmys Production.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE