Share

Home / Cultură / „Funky Depresia”, un spectacol necesar, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“

„Funky Depresia”, un spectacol necesar, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“

„Fericirea e cutia aia in care crezi ca sunt înghesuite toate lucrurile minunate din lume… E ca și cum ai lua Universul, l-ai mototoli si l-ai închide într-o cutie… Bonus – și depresia e o cutie. Întrebare – știi ce are în ea? E ca și cum te-ai lua pe tine, te-ai mototoli și te-ai închide-n ea.”

Spectacolul are ca temă centrală fenomenul depresiei în rândul generației milenare. Generația tinerilor care, fiind în căutarea propriei individualități, este într-o permanentă luptă cu o societate care îi dictează sufocant etapele modelului omului de succes.

Construit pe un fond comic, spectacolul dezbate modul în care este percepută depresia în secolul al XXI-lea și efectele dezarmante ale acesteia, mai ales în rândul tinerilor, se anunță în cadrul descrierii de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Un studiu pilot poate fi accesat la următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1m5XpNzImzC1MvfmGrwZRkB_wyS195HJxlhOUTClQes8/edit

Din distribuție fac parte actorii: Sabina Grădinaru, Iasmina Petrovici, Corina Ivanov și Alexandru Iordache. Regia este semnată de Andreea Iacomiță, iar dramaturgia îi aparție Sabinei Grădinaru.

Spectacolul va avea loc marți, 30 octombrie, ora 19.00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu“ (Str. Nicolae Grigorescu nr. 19, Târgu Mureș).

Intrarea este liberă în baza unei rezervări, prin mesaj, pe pagina Philmys Production.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. Am locuit împreună cu poezia, la Bistrița, timp de 4 zile și mi-a plăcut la nebunie

N-am fost cu poezia în relații prea cordiale până în urmă cu vreo doi ani …

Share
Share