Mureșencele, parcurs fără pași greșiți la handbal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 342 Vizualizări

Mureșencele, parcurs fără pași greșiți la handbal

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a obținut victoria și în cea de-a VII-a etapă din seria D a Diviziei A. Aflate la a treia deplasare consecutivă, elevele antrenoarei Mihaela Evi s-a impus la Baia Mare cu Minaur, scor 34-26 (14-10). Jocul se anunța din start unul dificil, cunoscută fiind ambiția echipelor băimărene în disciplina care a făcut din municipiul maramureșean o adevărată „capitală a handbalului” în unele perioade, dar și pentru mobilizarea fiecărei echipe atunci când se confruntă cu liderul. Partida din sala „Lascăr Pană” a fost deosebit de echilibrată în prima repriză, cu avantaj alternativ pentru cele două formații, mureșencele reușind totuși să se desprindă spre finalul ei.

 

Concentrare și conservare spre final

În partea a doua mureșencele au controlat mai autoritar jocul, apărarea a fost mult mai atentă și CSM a reușit să se desprindă la 10 goluri. Finalul a fost unul care poate fi considerat „economicos”, cu folosirea jucătoarelor care au evoluat mai puțin în primele etape, dar și cu grija de a nu suferi accidentări, mai ales pentru că majoritatea componentelor lotului sunt junioare angrenate și în campionatul junioarelor I, de asemenea lidere neînvinse.

„Ne bucurăm că am câștigat, dar mai ales că am reușit să implicăm în joc și jucătoarele care au evoluat mai puțin în prima parte a campionatului. Dacă mai punem la socoteală și faptul că am terminat fără accidentări această partidă, lucru de care ne temeam cel mai mult, putem spune că încheiem cu bine o perioadă grea, cu 3 jocuri în deplasare. Sunt 7 victorii din 7 și continuăm să ne bucurăm de handbal”, au fost cuvintele antrenoarei Mihaela Evi la finalul partidei.

Echipa mureșeană a evoluat în următoarea componență: Ioana Ugran, Flavia Stan – Carola Stîngu, cu 9 goluri, Andreea Târșoagă 8, Georgeta Bucin 7, Monica Bărăbaș 4, Carina Ghemeș 2, Paula Popeanu 1, Sarah Darie 1, Flavia Munteanu 1, Ioana Sîngeorzan 1, Ioana Bardoși, Ioana Radu.

Cele mai multe goluri pentru echipa din Baia Mare le-a înscris Eremici, cu 5 gouri, urmată de Tont și Toma, câte 4.

CSM își menține avantajul de 6 puncte față de a doua clasată și va reveni pe teren propriu în etapa viitoare, duminică, 4 noiembrie, când va întâlni CSU Oradea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE