Poloiștii mureșeni au reușit dubla cu Crișul Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Poloiștii mureșeni au reușit dubla cu Crișul

După ce au învins cu 15-10 în prima partidă din cadrul etapei a III-a a Superligii la polo masculin, CSM Târgu-Mureș a învins în bazinul din complexul Weekend formația Crișul Oradea și în cel de-al doilea joc, cu 11-8 de această dată. Dacă în primul meci echipa antrenorului Edward Andrei a condus în permanență, având la jumătatea reprizei a treia un avantaj chiar de 7 goluri, de această dată mureșenii au intrat la pauza dinainte ultimei reprize conduși cu 7-8, dar au reușit să întoarcă rezultatul, cu o ultimă repriză în care nu au mai primit niciun gol. Scorul pe reprize a fost 3-3, 3-2, 1-3, 4-0. CSM Târgu-Mureș are așadar după cele șase jocuri ale primelor trei etape patru victorii, două cu AMEFA Arad și cele două cu Crișul Oradea și două înfrângeri în fața brașovenilor de la Sportul Studențesc Corona. Vor urma însă partidele cu cele mai puternice echipe ale campionatului, dar formația mureșeană se află la început de drum și un loc la mijlocul clasamentului în ediția de debut poate fi considerat unul onorant.

„Deși suntem echipă nou înființată și mulți nu ne dădeau vreo șansă, clasându-ne din start pe ultimul loc, iată că am obținut deja patru victorii în șase partide. Avem condiții și un staff capabil, precum și susținere din partea administrației locale”, a spus antrenorul Edward Andrei. Acesta a preluat echipa mureșeană venind din campionatul Italiei și a mai antrenat anterior în România formația Corona Brașov. Echipa este tânără, cu cinci jucători localnici în lot, dornică de afirmare. După o săptămână de pauză, CSM va susține următoarea dublă la sfârșitul săptămânii viitoare, în bazinul formației Dinamo București.

Marcatorii formației mureșene în partidele cu Crișul au fost:

Raul Bindea 3, Andrei Buda 3, Francesco Iudean 3, Raymond Jiganea 2, Paul Bindea, Gheorghe Alex, Victor Filimon și Magyari Elöd, câte 1 gol, în prima partidă, Raul Bindea 3, Iudean și Jiganea câte 2, Buda, Octavian Itul, Gheorghe și Raul Bindea câte 1 gol în al doilea joc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE