Home / Sport / Popicarii, în plină dispută pentru Cupa României

Popicarii, în plină dispută pentru Cupa României

Distribuie

La sfârșitul săptămânii s-au disputat la Ploiești și Târgu-Mureș jocurile din etapa a II-a din cadrul Cupei României la popice pentru senioare și seniori. Echipele mureșene, fără a avea rezultate spectaculoase, au încheiat cu bine și această etapă.

Întrecerile masculine au avut loc pe arena Electromureș din Târgu-Mureș, unde formația mureșeană a încheiat întrecerea pe locul secund, cu un total de 3105 popice doborâte, după multipla campioană CFR Cluj, care a totalizat 3376 p.d. Cele mai valoroase rezultate ale întrecerii le-au obținut clujenii Petruț Mihălcioiu (589 p.d.) și Mănel Manea (587 p.d.), dar și alți trei componenți ai campioanei au obținut rezultate peste ale mureșenilor: Cătălin Lungu 564, Sebastian Beșe 561 și Ioan Figlea 556. Componenții echipei mureșene au obținut următoarele rezultate, în ordinea evoluției: Boér László 516, György Árpád 540, Lukács Levente 491, Majos Ferenc 535, Szöcs József 514 și Nagy László 509. În clasament conduce formația clujeană, urmată de mureșeni, KSE Târgu Secuiesc, CSM Satu Mare și ACS Cristuru Secuiesc.

 

Fetele mai trec un hop și se desprind

În întrecerea fetelor, pe arena din Ploiești a avut loc deja „eternul derby” dintre Electromureș Romgaz și gazdele de la Conpet Petrolul.

După întreceri spectaculoase, elevele antrenorilor Orosz István și Seres József au reușit a doua victorie din competiție, câștigând turneul cu 3173 p.d. în această etapă, cu un total de 6585 p.d. în cele două disputate și 6 puncte, urmată de Conpet Petrolul Ploiești cu 5918 p.d. (3 puncte) și Rapid București cu 5918 p.d. (3 puncte). Rezultatele formației mureșene, de asemenea în ordinea evoluției, au fost: Duka Tilda 537 p.d., Alina Hanc 542 p.d., Sáfrányi Anita 503 p.d., Méhész Anita 545 p.d., Doina Baciu 525 p.d., Gyéresi Anna 521 p.d.

Etapa a III-a va avea loc în data de 2 decembrie, tot la Ploiești, unde mureșencele au susținut cu ocazia acestei deplasări și jocul din etapa a II-a a Campionatului Național echipe senioare, cu Rapid București. Conform așteptărilor, meciul  fost câștigat de mureșence cu scorul 7-1 la puncte de echipă 3135-2789 la totalul popicelor doborâte. Rezultatele din această întâlnire au fost: Alina Hanc 524 p.d., Alexandrina Bornert 491 p.d., Gyéresi Anna 527 p.d., Maria Ciobanu 515 p.d., Méhész Anita 546 p.d., Sáfrányi Anita 532 p.d.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșenii pe podium chiar și în luptă cu sportivi mai mari!

Distribuie Finala Campionatului Național de lupte U17-Odorheiu Secuiesc 2022 a adus rezultate foarte bune pentru …