Home / Business / Topul Firmelor Mureşene 2018. Remus Aurel Benţa, îndem la unitate pentru elita business-ului

Topul Firmelor Mureşene 2018. Remus Aurel Benţa, îndem la unitate pentru elita business-ului

Directorul general al companiei mureşene DAW Benţa România, Remus Aurel Benţa, a rostit un scurt discurs la cea de-a 25-a ediţie a Topului Firmelor Mureşene, în calitate de gazdă a evenimentului care recunoaşte meritele deosebite ale oamenilor de afaceri din judeţul Mureş.

„Mesajul meu este în calitate de gazdă, împreună cu Centrul de Evenimente RAB ne bucurăm să putem să fim gazde la acest eveniment”, a spus, în debutul alocuţiunii sale, Remus Aurel Benţa, care deţine în portofoliul de business şi Centrul de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş.

Între familie şi business

Prezenţa lui Remus Aurel Benţa la sărbătoarea mediului de afaceri mureşean a fost cu atât mai apreciată cu cât în aceeaşi zi în familia sa avea loc un eveniment important, respectiv aniversarea zilei de naştere a fiicelor sale.

„Mă gândeam la evenimentele pe care doamna preşedinte Andreea Ciucă le-a menţionat şi am realizat că pentru mine ziua de 25 octombrie este o zi în plan personal specială, pentru că acum trei ani mi s-au născut două fetiţe, iar astăzi împlinesc trei ani”, a mărturisit gazda Topului Firmelor Mureşene 2018.

„Parteneri pentru Mureş”, pentru dezvoltarea zonei

La finalul cuvântării sale, Remus Aurel Benţa a transmis felicitări oamenilor de afaceri performanţi, pe care i-a invitat să se alăture iniţiativei „Parteneri pentru Mureş”.

„Felicit Camera de Comerţ şi Industrie Mureş pentru eforturile sale, pentru perseverenţa şi consecvenţa cu care organizează în fiecare an această gală. În aceeaşi măsură, vrea să felicit oamenii de afaceri care prin spiritul antreprenorial, prin inovaţie, prin viziune, participă în mod activ la consolidarea şi dezvoltarea economică a zonei noastre. Avem o zonă foarte frumoasă şi nu o spun doar eu, care m-am născut aici, ci foarte mulţi dintre prietenii şi partenerii de afaceri care ne vizitează. Ar trebui să fim poate puţin mai mândri de zona în care ne desfăşurăm activităţile, iar prin această atitudine să promovăm şi să participăm la atragerea mai multor investitori în zona noastră. Acesta este un îndemn poate la unitate, fiind într-o sărbătoare naţională a acestui an, la a ne uni în demersuri comune pentru acest obiectiv de promovare a zonei. Închei amintindu-vă de „Parteneri pentru Mureş”, un demers apolitic, un demers pentru antreprenori şi nu numai, care are acest scop de a dezvolta zona Mureş”, a afirmat Remus Aurel Benţa.

Cea de-a 25-a ediţie a Galei Topului Firmelor Mureşene, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Mureş, s-a desfăşurat joi, 25 octombrie, în incinta Centrului de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la CS Mureșul Târgu Mureș

Clubul Sportiv (CS) Mureșul Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată de 6 …