Home / Sport / Baschetbalistele înving la Alexandria

Baschetbalistele înving la Alexandria

Distribuie

În partida restanță din cadrul primei etape a grupei B din Liga Națională de Baschet Feminin, CSM Târgu-Mureș a învins în deplasare formația CSM Alexandria, scor 57-49 (20-12, 9-12, 18-9, 10-16). Jocul a fost unul cu nenumărate schimbări de ritm, dar controlat de mureșence de la un cap la altul. După 3-0 pentru gazde, mureșencele au reușit o serie de 7 puncte, apoi s-au distanțat la 20-8 și au câștigat sfertul la 20-12. Echipa antrenorului Ionel Brustur s-a menținut în avantaj pe durata sfertului secund, l-au mărit până la peste 20 puncte pe parcurs, dar gazdele s-au apropiat înainte de pauza mare doar la 5 puncte (29-24). Mureșencele au rezistat și după pauză tentativei de revenire a teleormănencelor și au reușit chiar să se distanțeze la 14 puncte la ultima pauză.

Final gestionat, victorie meritată

Cele 17 puncte avantaj la jumătatea ultimului act asigurau practic victoria, astfel încât finalul a fost lipsit de emoții pentru ardelence. Deși au mai înscris în ultimele patru minute un singur punct, gazdele au reușit doar să se apropie și formația mureșeană s-a impus meritat, în ciuda faptului că au reușit și o adevărată contraperformanță la capitolul aruncări de 3 puncte, cu un singur coș reușit din 10 încercări, acela înscris de Voica la începutul sfertului trei. Marcatoarele echipei mureșene au fost: Meszáros Kata 24, Antonia Radu 12, Angel Robinson 6, Bianca Voica 5, Georgiana Plăvițu 3, Cristina Badi 2, Mihaela Maxim 2, Alexandra Bobar 2, Andreea Feiseș 1. A mai jucat Bokor Beáta.

De la gazde principalele marcatoare au fost Mihaela Mihai, cu 17 puncte și Mihaela Mazilu, cu 15 și cu 3, respectiv 2 aruncări reușite din afara semicercului. Un joc cu puține realizări, dar o victorie care menține formația mureșeană în lupta pentru prima poziție în clasamentul seriei. Acesta este deținut de Phoenix Știința Constanța, singura neînvinsă după patru partide. Cele două se întâlnesc în joc direct în etapa a VI-a (CSM Târgu-Mureș a stat în etapa a V-a), pe terenul dobrogencelor. Partida are loc miercuri, 31 octombrie, de la ora 13.00, după care mureșencele vor reveni pe teren propriu pentru ultima etapă a returului, pe care o vor disputa cu Agronomia București, sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 18.00.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

18 Gym a deschis o nouă sală în Târgu Mureș

Distribuie Expansiune rapidă pentru 18 Gym Fitness & Beauty: 34 de locații la nivel național. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.