Cum alegi un ceas masculin după zodiac Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Cum alegi un ceas masculin după zodiac

Gama de ceasuri bărbătești de mână este copleșitoare, așa încât un criteriu de alegere a ceasului potrivit poate să fie și în raport de zodia aceluia care îl va purta.

 

Berbec

 

Semn tumultuos prin excelență, nativilor acestei zodii de foc i se potrivesc accesoriile în culori puternice. Un ceas sport cu multiple funcționalități și o curea viu colorată este opțiunea perfectă pentru un Berbec. Dacă este vorba de un ceas business, unde nuanțele extravagante nu sunt privite cu ochi buni de către partenerii de afaceri, subalterni și colaboratori, un ceas clasic, scump, dar cu un cadran de culoare deschisă sau chiar alb este o variantă excelentă.

 

Taur

 

Persoane bine ancorată în teluric, pun mare preț pe Timp, mai ales că sunt extrem de determinați ca să obțină ceea ce și-au pus în plan într-un interval clar stabilit din start. Un ceas clasic se potrivește cel mai bine unui Taur, iar dacă acest accesoriu are și o curea metalică argintie, cu atât mai bine.

 

Gemeni

 

Personalități duble, deseori greu de înțeles, care acționează spontan în momentul în care te aștepți mai puțin, lăsându-te de cele mai multe ori cu gura căscată, ar vrea să obțină tot ceea ce își doresc ACUM și AICI, deși nu întotdeauna nu acționează așa cum ar trebui pentru a-și realiza scopurile propuse. Au tendința de a se risipi, de a începe mai multe lucruri fără a putea duce până la final decât prea puține dintre ele. Un ceasul smart, care să aibă cât mai multe funcții, eventual ultimul model de ceas Casio, va fi cu certitudine fix ceea ce le trebuie.

 

Rac

 

Nativii zodiei sunt oameni foarte sensibili, creativi, intuitivi. Semn de apă, vor aprecia modelele de ceasuri cu un design ieșit din tipare prin modernitate sau, de ce nu, prin aerul lor retro. Cu cât un ceas este mai deosebit, cu atât îl vor aprecia mai mult, iar dacă el face parte dintr-o colecție limitată, fericirea lor va fi maximă.

 

 

Leu

 

Din tot zodiacul, nativii acestei zodii știe cel mai mult ca să aprecieze luxul, măreția, strălucirea. Un Leu nu refuză ceasurile extrem de scumpe, inclusiv cele din materiale prețioase (aur, platină), iar dacă aceste accesorii sunt ultimul răcnet la modei, cu atât mai bine. După opinia lor, merită ca să aibă tot ceea ce e mai bun pe lumea asta, inclusiv în materie de ceasuri de mână.

 

Fecioară

 

Reprezentanții acestui semn de pământ sunt foarte pragmatici, meticuloși până la exagerare, sunt obișnuiți să țină totul sub control. Dacă ar putea, ar deveni fără ezitare stăpânii absoluți ai Timpului. Sigur ar coordona mai bine (cred ei!) fiecare clipă ce compune Eternitatea.

 

Cum acest lucru nu e posibil, se mulțumesc deocamdată cu iluzia că îl pot domestici după voia lor. Iar pentru aceasta, au nevoie de ceasuri de mână cât mai exacte, simple, care să facă în primul rând ceea ce se așteaptă de la un ceas: să măsoare orele, minutele, secundele. Nu au nevoie neapărat de noianul de funcții pe care le dorește un Geamăn de la ceasul lui, nici de un design special al cadranului.

 

 

Balanța

 

Nativii zodiei dau dovadă de multă punctualitate, iar acest lucru nu se poate realiza fără a avea ceasuri care să-i ajute. Dar un accesoriu de măsurat timpul trebuie să fie frumos, chiar inspirațional pentru acești venusieni, pentru că doar așa Balanțele pot ca să treacă la acțiune, să nu stea prea mult în cumpănă când ar dori ca să facă un lucru.

 

Scorpion

 

Firi misterioase, pasionate de ezoterism, intuitivii Scorpioni, își doresc ca să poarte ceasuri speciale, în trend. Un ceas de o formă a cadranului inedită, eventual Fosil, este perfect pentru ei.

 

 

Săgetător

 

Punct ochit, punct lovit. Nativii vor ceasuri cu un design neobișnuit care să îi scoată din anonimat. Și pentru că sunt arcașii zodiacului, cu cât există mai multe săgeți (care să arate ora, minutul, secunda, dar și alți parametri), cu atât mai bine.

 

Capricorn

 

Firi practice prin excelență, nativii acestui semn apreciază funcționalitatea oricărui obiect pe care îl folosesc, iar ceasurile de mână nu fac nici ele excepție. Un cadran mare, un ecran digital unde cifrele să fie vizibile fără lupă este întotdeauna apreciat.

 

Vărsătorul

 

Apreciind libertatea mai mult decât orice alți nativi din zodiac, vor ceasuri de mână originale, care sparg tiparele clasice. Un design special, funcții neobișnuite neîntâlnite la un ceas banal, iată ce își doresc acești risipitori.

 

Pești

 

Zodia de final este populată cu personalități contradictorii, duble, care în materie de ceasuri au nevoie de modele cât mai simple, care să nu le dea prilejul să oscileze prea mult generând lupte interne. Un ceas minimalist cu puține funcții, fără brizbizuri, este din acest motiv cel mai potrivit pentru nativ din Pești.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE