Home / Administratie / Investiţie de 3,5 milioane de lei pentru modernizarea DJ151B Bahnea – Cund – limită județ Sibiu

Investiţie de 3,5 milioane de lei pentru modernizarea DJ151B Bahnea – Cund – limită județ Sibiu

Distribuie

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 24 octombrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, indicatorii tehnico-economici actualizaţi ai investiţiei ”Îmbrăcăminte ușoară rutieră pe DJ151B Bahnea – Cund – limită județ Sibiu, kilometrul 29 plus 072 – 30 plus 922, județul Mureș” la valoarea totală a investiției, cu TVA 19%, de 3.530.310 de lei. În aceeaşi şedinţă, consilierii judeţeni au aprobat şi finanțarea din bugetul Consiliului Județean Mureș pentru cheltuielile neeligibile estimate în valoare de 156.996 de lei, inclusiv TVA.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mureş Ovidiu Dancu, în perioada martie – octombrie 2018 s-au desfășurat licitațiile de proiectare cu execuție a investiției ”Îmbrăcăminte ușoară rutieră pe DJ151B Bahnea – Cund – limită județ Sibiu, kilometrul 29 plus 072 – 30 plus 922, județul Mureș”, pentru supravegherea tehnică prin diriginți de șantier şi pentru prestarea serviciilor de verificare proiect tehnic.

“În conformitate cu prevederile articolului 12 alineatul 4, din Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 28/2013, după încheierea contractelor de achiziţie a fost actualizat devizul general conform anexei la proiectul de hotărâre, rezultând valoarea de finanţare a obiectivului de investiţie, astfel: valoarea totală a investiției, cu TVA 19%, este de 3.530.310 de lei, iar cheltuielile neeligibile estimate sunt în valoare de 156.996 de lei, inclusiv TVA”, a precizat Ovidiu Dancu.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.