Home / Sport / Baschetbalistele, fără finish, învinse pe Litoral

Baschetbalistele, fără finish, învinse pe Litoral

Distribuie

După nici 48 de ore de la victoria înregistrată la Alexandria, 57-49 cu CSM din localitate, echipa feminină de baschet CSM Târgu-Mureș n-a mai avut succes în deplasarea de la Constanța. Mureșencele au cedat în partida din cadrul etapei a VI-a din Liga Națională, grupa valorică B,  61-73 (18-23, 13-19, 14-10, 16-21) cu Phoenix Știința. Întâlnirea era dealtfel între primele două clasate, constănțencele fiind singurele neînvinse în patru jocuri disputate. Mureșencele au reușit să mențină jocul echilibrat doar în start, când au și condus, la diferențe minime, dar au cedat rapid inițiativa. Cu handicap de doar 5 puncte după primul sfert, au reușit să țină pasul până la jumătatea actului secund, s-au apropiat la 4 puncte, dar până la pauza mare diferența a crescut la peste 10 puncte.

N-a mai ținut energia

La reluare gazdele au reușit să se desprindă până la 15 puncte, dar sfertul trei a fost unul modest, câștigat de echipa antrenorului Ionel Brustur, care s-a apropiat la 7 puncte la ultima pauză, 52-45 pentru constănțence. CSM a început bine ultimul sfert și a reușit să se apropie treptat, a egalat la 56 înainte de intrarea în a doua jumătate a sfertului, a trecut chiar la conducere când mai erau mai bine de 4 minute, dar au cedat în final. Constănțencele au mai înscris în această perioadă 17 puncte, în timp ce pentru CSM au mai punctat doar Angel Robinson și Antonia Radu. Ambele și-au apropiat echipa la doar 3 puncte de adversară, dar echipa le-a pierdut pe Badi și Meszaros pentru câte cinci greșeli personale și în ultimele 90 de secunde gazdele au mai pus 9 puncte pe tabelă. Cu Andreea Beldian și Cristiana Cutaș în formație, ambele trecute pe la Târgu-Mureș, echipa constănțeană rămâne singura neînvinsă în grupa B. Prima a înscris 10 puncte (2×3), iar a doua 4 (1×3), principalele marcatoare ale gazdelor fiind Erak, cu 23 puncte și Douglas, cu 17 (2×3).

Pentru CSM Târgu-Mureș au înscris: Angel Robinson 23, Bianca Voica și Antonia Radu câte 10, Mihaela Maxim 9, cu toate cele 3 aruncări de 3 puncte ale echipei, la total, Cristina Badi 4, Meszaros Kata 2, Andreea Bobar 2 și Georgiana Plăvițu 1.

În ultima etapă a turului, a VII-a a ediției, formația mureșeană va întâlni pe teren propriu Agronomia București. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 18.00.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.