Share

Home / Slider / Concurs de proiecte pentru finanţarea acţiunilor sportive

Concurs de proiecte pentru finanţarea acţiunilor sportive

Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă concurs de proiecte pentru finanţarea acţiunilor sportive pentru semestrul I al anului 2019 (ianuarie-iunie).
“Obiectivul general al acestui program de susţinere îl constituie dezvoltarea sportului de performanţă târgumureşean, a sportului şcolar precum şi a sportului pentru toţi şi a exerciţiilor fizice practicate cu scop de întreţinere, profilactic sau terapeutic, prin finanţarea structurilor sportive din municipiul Târgu-Mureş”, a precizat dr. Makkai Grigore, viceprimar.

Regulamentul precum şi cererile tip se găsesc pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, iar informaţii suplimentare poti fi obţinute la numărul de telefon 0365-882.066, persoană de contact Mihai Notar.

Termenul limită de depunere a proiectelor pentru acţiuni sportive pentru semestrul I al anului 2019 este 30 noiembrie 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Transportul public în Luduș, „pus pe roate” moderne

Înființat prin anii 60 ai secolului trecut, transportul public local de călători din Luduș a …

Share
Share