Home / Administratie / Drumul Târnăveni – Bobohalma, modernizat de Drumserv SA

Drumul Târnăveni – Bobohalma, modernizat de Drumserv SA

Distribuie

Aleşii locali ai municipiului Târnăveni, au aprobat, cu ocazia unei şedinţe extraordinare de lucru, indicatorii tehnico-economici actualizaţi, după încheierea contractului de achiziţie publică de lucrări, aferenţi obiectivului de investiţii „Modernizare drum comunal DC 83C cuprins între DN 14A şi satul Bobohalma în municipiul Târnăveni, judeţul Mureş.”

Cofinanţare de 43.905 de lei

În aceeaşi şedinţă de Consiliu Local, consilierii au aprobat valoarea actualizată a cofinanţării proiectului din bugetul local în cuantum de 43.905 de lei, inclusiv TVA, pentru următoarele categorii de cheltuieli: pentru obţinerea şi amenajarea terenului, studii de fezabilitate/ documentaţii de avizare a lucrărilor de intervenţii, studii de teren, studii de specialitate, expertize tehnice şi de audot energetic, asistenţă tehnică, consultanţă, taxe pentru obţinerea de avize, acorduri şi autorizaţii, organizarea procedurilor de achiziţie, active necorporale, cheltuieli conexe organizării de şantier, comisioane, taxe, costuri credite, probe tehnologice, teste şi predare la beneficiar şi proiectul tehnic.

Investiţie în valoare de 4,2 milioane de lei

Valoarea totală a investiţiei, actualizată la data de 8 octombrie 2018, conform Legii 227/2015 privind Codul fiscal cu modificările şi completările ulterioare, este de 4.229.841 de lei, inclusiv TVA, iar durata de execuţie de cinci luni.

„Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 28/2013 pentru aprobarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi a Ordinului 1851/2014 privind normele metodologice de punere în aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 28/2013, după semnarea contractelor de achiziţie, beneficiarii finanţării actualizează corespunzător devizul general şi aprobă prin hotărâre de Consiliu Local valoarea investiţiei şi a cofinanţării. Contractul de execuţie lucrări numărul 50 din 31 iulie 2018 pentru obiectivul de investiţii „Modernizare drum comunal DC 83 cuprins între DN 14A şi satul Bobohalma în municipiul Târnăveni, judeţul Mureş” a fost semnat, societatea declarată câştigătoare fiind SC Drumserv SA Târgu-Mureş. În acest sens, se completează documentaţia la Minister, pe lângă alte documente – contract, autorizaţie de construire, certificat de urbanism şi ordin de începere, cu hotărârea Consiliului Local privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi şi hotărârea Consiliului Local de asigurare a cofinanţării pentru categoriile de cheltuieli neeligibile”, a precizat ec. Rodica Muth, director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Primăriei municipiului Târnăveni.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.