Share

Home / Business / Noutăți la Gallery Wedding Garden

Noutăți la Gallery Wedding Garden

Centrul de evenimente Gallery Wedding Garden, unul dintre cele mai frumoase din județul Mureș, va fi în continuare la dispoziția musafirilor şi va găzdui numeroase evenimente, oferind servicii la standarde ridicate.

Dotat cu una dintre cele mai moderne linii de bucătărie și beneficiind de personal profesionist, centrul este o opțiune pentru toți cei care vor să aibă certitudinea unui eveniment reușit. Managerul centrului, ec. Ioan Fărcaș, susține că în pofida unor zvonuri recente, care se refereau la schimbarea obiectului de activitate, centrul va funcționa în continuare și chiar există planuri de dezvoltare.

”Nici vorbă să schimbăm profilul activității. Avem în plan câteva investiții care vor moderniza centrul și vor asigura și mai mult confort, atât în interior, cât și în grădină sau în zona parcărilor. Suntem în continuare pregătiți să găzduim evenimente frumoase, care să satisfacă și cele mai exigențe gusturi. Capacitatea cortului Gallery este de 650 de locuri și indiferent de anvergură, putem asigura condiții optime, la standarde ridicate. Avem deja multe evenimente programate pentru 2019, încheiem în continuare contracte pentru anii următori, 2020, 2021, … și suntem siguri că cei care ne vor trece pragul vor fi extrem de mulțumiți”, a declarat ec. Ioan Fărcaş.

Aroma Wedding Garden, lângă Reghin

O noutate importantă în 2018 a fost deschiderea unui nou centru de evenimente, Aroma Wedding Garden, la intrare în  Reghin. Ec. Ioan Fărcaș ne-a oferit detalii și despre centrul deschis în primăvara acestui an.

”Am deschis Aroma Wedding Garden pe un domeniu cu o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi, care include o sală cu capacitate mare, o parcare generoasă și un lac de 7.000 de metri pătraţi, pentru a le oferi și locuitorilor din zona Reghin un centru de evenimente cu un standard ridicat de confort și servicii. Capacitatea maximă este de aproximativ 800 de locuri, iar condițiile sunt la un nivel foarte ridicat. Am avut mai multe evenimente organizate aici, iar musafirii s-au arătat foarte mulțumiți de ceea ce le-am oferit. Vom fi exigenți în continure cu noi înșine, pentru a-i mulțumi pe deplin pe cei care ne oferă încrederea lor”, a declarat ec. Ioan Fărcaş.

Florin Marcel SANDOR

 

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conflict salarial la Primăria oraşului Luduş

Actualele salarii ale angajaților din Primăria orașului Luduș sunt calculate conform Legii unice de salarizare …

Share
Share