Home / Joburi / Primăria Luduș caută asistent medical

Primăria Luduș caută asistent medical

Primăria orașului Luduș organizează concurs pentru ocuparea postului temporar vacant de asistent medical în cadrul Compartimentului Asistență Medicală Comunitară și Școlară pe perioadă determinată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de diplomă școlară sanitară postliceală sau echivalentă, certificat de membru Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, adeverință pentru participare la concurs eliberată de OAMGMAM, iar vechimea nu este necesară.

Dosarele se pot depune până în 2 noiembrie la sediul instituției din Luduș, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 26. Vor urma proba scrisă în 13 noeimbrie de la ora 10:00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, o puteți contacta pe Străin Delia-Maria la numărul de telefon 0265 411 716, interior 112.

Citeste si:  Andy Herczeg speră la o calificare la Mondiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Întrerupere de energie electrică pe două străzi din Luduș

Reprezentanții Distribuție Energie Electrică România – Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Mureș informează că …