Share

Home / Joburi / Primăria municipiului Târgu-Mureș caută referenți

Primăria municipiului Târgu-Mureș caută referenți

Municipiul Târgu-Mureș anunță organizarea concursului pentru ocuparea a patru funcții de referent, clasa III: grad profesional superior la Serviciul impozite și taxe persoane fizice, grad profesional principal la Serviciul impozite și taxe persoane fizice, grad profesional debutant la Serviciul impozite și taxe persoane fizice și grad profesional superior la Serviciul impozite și taxe persoane juridice, anunță Monitorul Oficial.

Candidații au nevoie de studii liceale/medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, cu o vechime în specialitate de minimum 7 ani pentru posturile cu grad profesional superior, 5 ani pentru cele cu grad profesional principal și fără experiență la cel de debutant.

Dosarele de înscriere se pot depune până în 14 noiembrie la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 3. Vor urma proba scrisă în 27 noiembrie, și interviul la o dată anunțată ulterior.

Bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul și pe site-ul instituției la www.tirgumures.ro.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 268 330, interior 110 sau scrieți la vita.ibolya@tirgumures.ro, persoană de contact Vita Ibolya, consilier.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 locuri de muncă disponibile la Primăria Târgu Mureș!

Municipiul Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante la Serviciul Public Administrația …

Share
Share