Home / Joburi / Primăria Sighișoara caută șef birou

Primăria Sighișoara caută șef birou

Municipiul Sighișoara, cu sediul în Sighișoara, Piața Muzeului, nr. 7, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă, clasa I, șef birou – Biroul de Ordine Publică și Poliția Rutieră în cadrul Serviciului Public Poliția Locală, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta (științe juridice, științe militare, informații și ordine publică, științe administrative, științe economice, științe inginerești), studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice în condițiile legii și o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 14 noiembrie, ora 16:30. Vor urma proba scrisă în 26 noiembrie de la ora 11:00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Mai multe detalii și condiții puteți afla de pe site-ul instituției, www.sighisoara.org.ro, la secretarul comisiei de concurs, Șușu Adina Daniela, telefon 0265 771 280, interior 144 sau e-mail resurseumane@sighisoara.org.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Extinderea rampei de gunoi menajer, în dezbatere publică

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra …