Azi a fost anunțată o nouă cursă charter de pe Aeroportul Transilvania! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5583 Vizualizări

Azi a fost anunțată o nouă cursă charter de pe Aeroportul Transilvania!

Managerul agentiei de turism True Travel din Târgu Mureș, Constantin Ercean ne-a surprins astăzi cu o veste bună pentru toți iubitorii de sejururi lungi la malul mării: azi s-au lansat pachetele pe Egipt pentru sezonul 2019, cu zbor direct din Târgu Mureș! “Ne face o deosebită
plăcere să anunțăm că partenerii noștri ne-au pregătit aceste pachete foarte bine configurate, cu plecare chiar din Târgu Mureș, pentru Hurghada, Egipt! Egipt a fost cu siguranță una dintre cele mai căutate destinații în sezonul 2018, având în vedere numărul mare de turiști târgumureșeni care au achiziționat un sejur acolo. Am fost și eu personal în aprilie 2018 să vizitez destinația și pot spune că este un loc în care trebuie să ajungi cel putin o dată în viață! Aici se găsesc obiective unice în lume (Marea Piramida sau Valea Regilor), dar și resort-uri foarte bune, cu all inclusive, plaje cu nisip, iar Marea Roșie este cea mai bună pentru pasionații de snorkeling” a declarat Constantin Ercean.

De ce să alegi o vacanță în Egipt?


Mai mult decât atât,  managerul agentiei de turism True Travel ne informează că destinația este una sigură și că poate fi vizitată fără probleme. “Prima întrebare venită din partea tuturor turiștilor este, cu siguranță, legată de problemele  întâmpinate în trecut, în Egipt. Ei bine, eu pot să spun că în momentul de față este o destinație sigură pentru turiști, siguranța acestora fiind prioritatea principală și a partenerilor din plan local. De exemplu, în cadrul fiecărei excursii opționale, cel puțin un polițist însoțește grupul; Egiptul poate fi vizitat tot anul, chiar și în lunile în care la noi este mai rece. Atuul principal al destinației îl reprezintă raportul calitate-pret, EXCELENT!

În momentul de față, pachetele încep de la un tarif aproximativ de 488 euro/pers incluzând: zbor direct din Târgu Mures, cu bagaj de mână, bagaj de cală și catering la bord, cazare 7 nopți în hotel de 4* cu all inclusive, ghid și asistență turistică, transfer de la aeroport și toate taxele incluse!
Bineînțeles, tariful crește și este direct proporțional cu nivelul de calitate al unității de cazare, dar în urma vizitei noastre în Egipt, unde am avut ocazia să verificăm cel puțin 20 de hoteluri, știm exact pe care dintre ele să le recomandăm turiștilor.”

Turiștii își pot deja rezerva sejururile pentru plecări începând cu luna iunie 2019, iar Constantin Ercean ne-a transmis că toată echipa True Travel abia așteaptă să își întâmpine turiștii pentru pachetele early booking, atât pentru Egipt, cât și pentru alte destinații. Pe lângă Egipt, există deja pachete cu plecare din Târgu Mures și pentru Turcia, Antalya!

Pe cei de la True Travel îi găsiți pe strada Bolyai, nr. 27, dar și la adresa de email: office@truetravel.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE