Share

Home / Comune / Comuna Papiu Ilarian caută muncitor

Comuna Papiu Ilarian caută muncitor

Comuna Papiu Ilarian organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de muncitor întreținere apă, gaz, cu o jumătate de normă, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de minimum 10 clase și acte care să ateste efectuarea unor cursuri, specializări în domeniul postului.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din localitatea Papiu Ilarian, nr. 192A, județul Mureș până în 11 noiembrie. Vor urma proba scrisă în 20 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 22 noiembrie de la aceeași oră.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Papiu Ilarian, persoană de contact Kupas Ildiko, telefon 0265 715 112, interior 15 sau la e-mail papiu@cjmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Rușii-Munți angajează

Primăria comunei Rușii-Munți organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de mecanic utilaje, anunță …

Share
Share