Share

Home / Recomadări zi de zi / De acum târgumureșenii își pot face on-line cumpărăturile zilnice! Compania care vine în sprijinul clienților cu acest serviciu este o firmă locală cu experiență în comerț.

De acum târgumureșenii își pot face on-line cumpărăturile zilnice! Compania care vine în sprijinul clienților cu acest serviciu este o firmă locală cu experiență în comerț.

Cu o activitate de peste 20 de ani în comerț, în special în comerțul cu produse alimentare, firma Coralia a lansat recent un serviciu care îi va ajuta pe mureșeni să câștige timp și confort. Coralia Online este o alternativă pentru magazinul clasic. E magazinul celor care nu au timp suficient să meargă la cumpărături, sau al celor care nu vor sau nu pot să mai transporte bagaje. În câteva minute faceți cumpărăturile de pe telefon, tabletă sau PC, iar restul va fi treaba celor de la Coralia. Pe scurt, Coralia Online a fost gândit ca un magazin cu produse alimentare și nealimentare, ce preia comenzi on-line sau telefonic și livrează marfa la adresa solicitată (pe raza municipiului Târgu Mures și împrejurimi), la ora specificată de către client. Gama de produse Coralia Online este una diversificată, similară cu cea a magazinelor Coralia (există 8 magazine Coralia, de tip supermarket, în Sighișoara) Comenzile sunt preluate atât on-line, prin adăugarea produselor în coșul virtual, cât și telefonic, pentru cei care nu au acces la platforma on-line. După plasarea comenzilor, clientul poate selecta intervalul orar disponibil pentru livrare. Confirmarea comenzilor se face fie prin email de confirmare, fie prin apel telefonic.

photo: Blur Advertising

Tipurile de servicii realizate de către Coralia Online sunt:
• Comerț on-line de produse
• Pregătire comenzi și ambalare
• Livrare door-to-door (cu autoturismele proprii)
• Livrarea se va face în aceeași zi, conform intervalului orar selectat de către client; intervalele orare disponibile sunt de la 14:00 la 22:00 de luni până vineri și între 10:00 și 14:00 sâmbăta.

Produsele din magazinul on-line
Coralia Online pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse alimentare și nealimentare de calitate medie și superioară, care au fost atent selectionate pentru a satisface toate gusturile și buzunarele. Categoriile principale selectionate pentru on-line sunt: alimente de bază (faină, paste făinoase, ulei, zahăr, etc), conserve, dulciuri, cafea, băuturi (apă, băuturi răcoritoare, energizante, băuturi alcoolice, etc), articole de unică folosință, cosmetice, produse de curațenie și de uz casnic, precum și produse naturiste.
Prețuri, livrare și plăți
Prețurile practicate pentru produsele achiziționate prin intermediul Coralia Online vor fi competitive, aliniate la prețurile practicate pentru produsele similare vândute în magazinele de tip convenience. Pentru livrarea produselor au fost stabilite costuri, conform pragurilor de mai jos:
• 20 RON – pentru comenzile până în 50 RON
• 10 RON – pentru comenzile între 50 RON și 100 RON
• Gratuit – pentru comenzile mai mari de 100 RON
Plățile pot fi făcute online cu cardul, cash la livrare, sau cu ajutorul unui card, la livrare. Zona de activitate În prima parte a planului pe termen lung, Coralia Online deservește potențialii clienți din Târgu Mureș, precum și zonele limitrofe (aproximativ 10-15 km în jurul orașului). Astfel, Coralia Online va deservi și populația din localități precum Acățari, Bărdesti, Corunca, Cristești, Curteni, Livezeni, Nazna, Remetea, Sâncraiu de Mureș,  Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Ungheni, Vălureni, Voiniceni. Planul pe termen mediu vizează lărgirea ariei de deservire a clienților.

photo: Blur Advertising

Prin intermendiul Coralia Online, ne adaptăm activitatea stilului de viață pe care îl are omul modern, ce dispune de tot mai puțin timp liber și care se folosește tot mai mult de interactiunea rapidă și facilă oferită de internet. Coralia Online este un magazin care vine în sprijinul populatiei și le oferă oamenilor posibilitatea de a petrece “quality time” cu persoane importante din viața lor. În câteva minute, cumpărătorul poate face comanda pentru el sau pentru cei dragi. Pentru vârstnicii care nu utilizează internetul, comanda poate fi făcută de cineva din familie, sau o pot face chiar ei, telefonic. La fel ca în orice mediu de afaceri, și în mediul online se pune accent mare pe seriozitate, încredere și timpul de livrare. Experiența în comerț și distribuție ne dă încredere că vom putea oferi servicii de calitate.”
Mara Lăcătușu – Manager Proiect

photo: Blur Advertising

De ce Coralia Online?
• Faci cumpărăturile comod și confortabil de oriunde vrei
• Alegi ora și locația la care îți livrăm cumpărăturile
• Poți plăti online, cash sau card la livrare
• Nu mai ești nevoit să stai în trafic sau la cozi
• Uiți de transportul produselor grele
• Petreci mai mult timp liber alături de cei dragi
• Îți îmbunătățești calitatea vieții

Despre Coralia
Compania Coralia Com a fost înființată în aprilie 1996 și are ca domeniu de activitate distribuția de produse alimentare și nealimentare, fiind unic distribuitor pe județul Mureș pentru: Perla Harghitei, Băneasa, Roshen, Sammills, Coca Cola, Chio, Oblio și alții. Activitatea se desfășoară în două depozite teritoriale, Târgu Mureș și Sighișoara. Vânzările retail sunt făcute prin rețeaua de magazine proprii (8 magazine de tip supermarket – Coralia Supermarket, în Sighișoara). Din luna octombrie a fost lansată și activitatea de e-commerce, care urmărește fidelizarea clienților prin varietatea largă de produse, accesibilitatea prețurilor și livrarea produselor la domiciliu.
Coralia Online – Supermarketultău de acasă
www.coralia-online.ro 0745-22.99.22
comenzi@coralia-online.ro

photo: Blur Advertising
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Rectorul UMFST Târgu-Mureș propune un program de informatică în limba maghiară

La început de an universitar, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George …

Share
Share